LOOkale held

Samen met de LOOkale Held vertellen we Looise verhalen.

Wie is Sven?

Looienaar Sven Ceustermans is onze eerste LOOkale held!  Hij heeft een passie voor cultuur en een hart voor mensen.

Wat?

We brengen jou, je vrienden, vrijwilligers en artiesten samen onder één dak. Met fijne events en projecten, met couleur locale, een kopje koffie en met veel goesting.

Wat heeft Sven al gedaan?

Sven trok foto’s voor onze website, FB-berichten en voor in onze seizoensbrochure 2020 2021. Verder tipt hij jullie voorstellingen die volgens hem de moeite waard zijn.

Sven Ceustermans
(c) Sven Ceustermans

Wat kan je nu zien?

#Take2 | Elke maand stelt Sven een nieuwe foto tentoon in jouw cultuurhuis. Onder de naam "Takes" toont hij jou kleine stukjes Tessenderlo, gezien door zijn lens. 

Zondag fotodag | Iedere zondag zet Sven een foto aan zijn voordeur. Op deze manier hoef je niet ver je deur uit om mooie kunst te kunnen zien. 

 

Wat gaat hij doen?

#3980 | Sven zal filmpjes maken op onze sociale kanalen. Hij gaat in gesprek met Looienaren en zoekt naar kleine en grote verhalen. 

Kunstwandeling | Sven nodigt je in het voorjaar van 2021 uit om een kunstwerk aan je voordeur te zetten. Zo bouwen we allemaal kleine cultuurhuis. Een specifieke datum communiceren we via al onze kanalen. 

Op zoek naar Svens kijk- en leestips?

Welke voorstellingen tipt Sven in seizoen 2020-2021?

Ben Segers
(c) Johannes Vande Voorde

Ben Segers, Ini Massez, Dominique Mondelaers | Fetskeu | Vrijdag 12 maart 2021, 20.00 uur

SVEN: Omdat mijn goede kameraad Dominique Mondelaers (TG Jimmenas) het scenario geschreven heeft en hij samen met Ben en Ini op het podium staat met deze knaller van een voorstelling, kan ik niet anders dan trots zijn en dit met gele fluostift aanduiden in mijn agenda.

Patrick en Bram
(c) Tijsje Revalk
Sven Ceustermans

Meer foto's van Sven zien?

Check zijn website