E-boek
Nederlands

Fake trip

Margje Woodrow (auteur)
+1
Fake trip
×
Fake trip Fake trip
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Fake trip is een actuele en bloedstollende jeugdthriller van Margje Woodrow, voor fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Voor stoere jongens en meiden vanaf 13 jaar. Met politie niet betreden-elastiek.

Fake it till you make it…

Een vierdaagse schooltrip naar Barcelona. Iedereen hoopt te chillen op het strand en wil stiekem het nachtleven verkennen. Helaas staan er verpli
Onderwerp
Schoolreizen
Titel
Fake trip
Auteur
Margje Woodrow
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2020
1 digitaal bestand
ISBN
9789026151156
CloudLibrary
7eqt8r9

Over Margje Woodrow

Margje Woodrow (15 april 1975) is een Nederlandse schrijfster van jeugdthrillers voor jongeren. Tot 2015 was Woodrow onderwijzeres op basisscholen in Tilburg. In 2013 debuteerde zij met Examendeal.

Haar boeken zijn in 2019 genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

In 2019 was zij een van de drie auteurs die een bijdrage leverde aan de gratis bundel voor de Boekenweek voor Jongeren.

Met Fake trip won zij in 2021 de Prijs van de Jonge Jury.

Bibliografie

  • 2021: SMASH
  • 2020: Fake trip
  • 2019: Buitenspel
  • 2018: Snitch
  • 2017: Verwoest
  • 2015: Kater
  • 2014: Geraakt
  • 2013: Examendeal

Gewonnen prijzen

  • Prijs van de Jonge Jury 2021 - Fake trip