Boek
Nederlands

Ik help ... de koningin

Jonas Boets (auteur), Annelies Vandenbosch (illustrator)
+1
Ik help ... de koningin
×
Ik help ... de koningin Ik help ... de koningin
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Lakeien helpen koninginnen. Maar hoofdlakei Mille kan wel wat extra hulp gebruiken. Zorg jij dat de koningin uit haar bed raakt? Daarna mag je enkele wetten goedkeuren. En we organiseren een verjaardagsfeestje voor de koning. Doe je mee?
Titel
Ik help ... de koningin
Auteur
Jonas Boets
Illustrator
Annelies Vandenbosch
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Oogappel, 2022
[44] p. : ill.
ISBN
9789002275043 (hardback)

Over Jonas Boets

Jonas Boets (1981) is een Vlaams kinder- en jeugdauteur.

Biografie

Studies

Jonas Boets studeerde Germaanse Talen in Antwerpen (het toenmalige UFSIA en UIA) en voltooide een aanvullende studie Taal en Bedrijf in Leuven.

Zijn creatieve achtergrond heeft hij te danken aan zijn ouders. Met een moeder in de boekenwereld en een vader in de toneelwereld, werd Boets van jongs af aan gestimuleerd om te lezen en te schrijven. Op zijn twintigste waagde hij zich aan zijn eerste boek.

Werk

Boets begon zijn carrière in het onderwijs: hij heeft drie jaar Nederlandse les gegeven in het Sint-Ritacollege in Kontich aan de leerlingen van het derde en het vierde middelbaar. Daarna ging hij bij Eyeworks werken, waar hij mee programma's voor VTM en 2BE bedacht. Na drie jaar maakte hij de overstap naar Medialaan, waar hij eerst werkte voor jongerenzender JIM en van 2012 …Lees verder op Wikipedia