Boek
Nederlands

Pip en Peer gaan op kamp

+1
Pip en Peer gaan op kamp
×
Pip en Peer gaan op kamp Pip en Peer gaan op kamp

Pip en Peer gaan op kamp

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Pip gaat met haar paard Peer op kamp. 's Nachts doen ze een speurtocht, maar alle aanwijzingen zijn verdwenen! Met gekleurde illustraties. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.
Onderwerp
Paarden
Leesniveau
AVI E3, AVI 3
Titel
Pip en Peer gaan op kamp / tekst en illustraties Daniëlle Schothorst
Auteur
Daniëlle Schothorst
Taal
Nederlands
Uitgever
Alkmaar: Kluitman, © 2023
27 p. : ill.
ISBN
9789020677560 (hardback)

Besprekingen

Een leren lezen-boekje over het meisje Pip met haar paard Peer. Ze gaan samen naar een kamp. ’s Nachts doen ze een speurtocht, maar alle aanwijzingen zijn verdwenen. Ze verdwalen en dat is best eng. Zullen ze de weg terug nog vinden? Geschreven met korte zinnen en eenvoudige woorden op AVI-niveau E3. Met aandoenlijke kleurenillustraties en volledig gekleurde pagina’s. Vanaf ca. 6,5 jaar. Daniëlle Schothorst (Soest, 1971) is een bekende Nederlandse illustrator en jeugdauteur. Ze schreef meer dan veertig boeken.

Over Daniëlle Schothorst

Daniëlle Schothorst (Soest, 8 januari 1971) is een Nederlands kinderboekenschrijfster en illustratrice.

Biografie

Jeugd en opleiding

Schothorst werd geboren in Soest. Ze verhuisde vlak daarna met haar ouders naar Schoorl. Na haar middelbare school ging ze naar de Kunstacademie in Kampen waar ze in 1994 afstudeerde. Hierna volgde zij nog tekenlessen bij Annemie Heymans.

Loopbaan

Schothorst schrijft en tekent voornamelijk kinderboeken. Hiernaast maakt zij ook geboortekaartjes en beeldjes. Ook maakt ze illustraties voor de kinderserie Sesamstraat. In 2005 schreef zij het Arubaanse Kinderboekenweekgeschenk Hopus. Tevens gaf ze tekenlessen aan scholen in Aruba. Momenteel werkt ze voor de uitgeverijen Zwijsen en Kluitman.

Privé

Schothorst is getrouwd en heeft drie …Lees verder op Wikipedia