E-boek
Nederlands

Het huis zonder einde

+1
Het huis zonder einde
×
Het huis zonder einde Het huis zonder einde

Het huis zonder einde

Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:

Dit horrorverhaal kan je je nachtrust kosten...

'Wat kijk je bang,' zegt het meisje. 'Je ziet eruit alsof je een geest ziet.'
Voor de derde keer vraag ik het en nu zonder te stotteren.
'Wie ben jij?'
Ik kijk in haar donkere, lege oogkassen. Ze houdt haar hoofd schuin en schenkt me een lieve glimlach.
'Je weet wie ik ben,' zegt het meisje. Haar stem is slepend, alsof

Titel
Het huis zonder einde
Auteur
Daniëlle Bakhuis
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, 2020
1 digitaal bestand
ISBN
9789000374847
CloudLibrary
adocftr9

Andere formaten:

Over Daniëlle Bakhuis

Roelofje Daniëlle Bakhuis (Almelo, 10 augustus 1982) is een Nederlandse schrijfster van kinderboeken. Daarnaast is ze redacteur voor het Amerikaanse tienerblad CosmoGirl!, Nickelodeon en Cosmopolitan.

Bibliografie

  • Love & leed (2008)
  • Verliefd van 2 kanten (2009)
  • Verliefd... en nu? (2010)
  • Wraak (2011)
  • Hou me vast (2012)
  • Wat als... (2013)
  • Zes seconden (2014)
  • De eliminatie (2017)
  • De executie (2019)
  • Clownsnacht (2019)
  • Het huis zonder einde (2020)
  • De laatste uren van Josephine Donkers (2021)

Externe links

  • Officiële website van Daniëlle Bakhuis
  • Virtual International Authority File (VIAF): 285033120
Lees verder op Wikipedia